Close
Device

Device

Coincidint amb el seu desè aniversari l’estudi d’animació Device ens va contactar per treballar conjuntament en el desenvolupament d’una nova imatge de marca i web.

El logotip anterior i la gràfica que l’acompanyava, tenia un clar missatge de desafiament a les normes establertes. En desenvolupar la nova imatge corporativa, el nostre objectiu va ser mantenir aquest esperit adaptant-lo a les circumstàncies actuals de l’estudi. Els fonaments del redisseny s’assentaven en mostrar l’experiència i maduresa adquirida durant aquests deu anys, tot i que, per descomptat, mantenint el toc lúdic i d’humor que caracteritzat a Device.

Una revisió del seu anterior logotip ha permès desenvolupar una nova imatge gràfica basada en el concepte squash & stretch.

Estrènyer i estirar són dos principis bàsics de l’animació i són, també, els recursos gràfics emprats en la realització del logotip original. La nova imatge gràfica aprofita aquest recurs i l’adapta a les possibilitats representatives que ofereixen els mitjans digitals. La marca, ara disposa d’una imatge gràfica amb la qual es pot interactuar i que, a la vegada, disposa de noves capes de significats en animar-se.